vineri, 16 decembrie 2011

Curatenia de iarna





Suntem in plina luna a sarbatorilor, a veseliei si cadourilor! Inainte de a incepe decorarea casei, trebuie sa ne gandim mai intai la curatenie. Este foarte posibil ca la un moment dat sa ne simtim coplesite de prea multa munca, de aceea trebuie sa incercam sa facem lucrurile cu cap pentru a incerca sa fim eficiente. Si eficienta maxima trebuie sa se obtina cu cat mai putine resurse si cat mai putina energie investita.

Cu toate ca, pentru orice femeie curatenia este o pacoste, din lipsa de timp si pentru efortul depus in orele acelea care ne epuizeaza, finalitatea este cea care ne ofera cea mai mare satisfactie. O casa curata, ordonata si frumos decorata este oglinda personalitatii noastre.



Atunci cand folosesti echipamente profesionale rezultatele sunt pe masura. Karcher, producatorul German de echipamente de curatenie cu traditie de zeci de ani in domeniu, a dezvoltat gama de produse pentru acasa astfel incat curatenia sa devina nu doar usoara ci si distractiva.

Cateva sfaturi care sper sa va fie folositoare:


 


1. Curatati-va mochetele in mod profesional. Gandeste-te la tot nisipul si toata iarba in care ai calcat in vara ce tocmai a trecut. O mare parte din acestea se pot regasi si in covoarele tale, desi nu se vad.

Utilizand un aspirator Karcher veti fi sigur ca necesitatile dumneavoastra sunt respectate. Un aparat Karcher va permite sa dispuneti de mai mult timp pentru lucrurile frumoase ale vietii: sa va distrati uneori facand curatenie.







2. Curatati-va ferestrele, atat pe dinauntru cat si pe dinafara, incluzand si geamurile de la usi, asta in cazul in care exista asa ceva.

Curatitoarul de geamuri Karcher WV 50 plus - Stropiti, stergeti si aspirati!


Perspective stralucitoare pentru curatarea geamurilor! Gata cu apa murdara care se prelinge pe geamuri si cu urmele ramase in urma stergerii. Cu ajutorul acestui aparat Karcher suprafetele netede sunt optim curatate. Spalatul ferestrelor nu a fost niciodata mai usor! Il poti folosi si pentru gresie, faianta, sau orice suprafata neteda si lucioasa!



 


3. Scoate-ti aspiratorul. Aspiratorul te ajuta sa aspiri praful de pe tavan, draperii, colturi. Muta-ti mobila si aspira pe dedesubt si printre mobila.

Curatitorul cu aburi Karcher - Curat si igienic - fara procese chimice!


Indeparteaza murdaria temeinic si eficient - in totalitate fara substante chimice, economisind apa si timp. Curatitorul Karcher poate fi utilizat oriunde. Pe pardosele sau suprafete tari, in bai si WC- uri sau in bucatarie, pe sticla, oglinzi sau suprafete netede.





4.  Pregateste de sarbatoare si asternuturile, fetele de masa, camasile lui, pantalonii tai si draperiile cele rosii de sarbatoare. Cu un fier de calcat profesional totul se intinde cat ai clipi. Nu mai pierzi timp, energie, nu mai asudezi calcand de zor ore in sir. Economiseste timp si energie!
 
Statie Karcher de calcat cu abur - Calcati mai bine si mai rapid!


Conceputa pentru a calca la fel ca un profesionist: fara efort inutil, foarte repede si cu rezultate excelente. Datorita presiunii mari a aburului, cu statia de calcat cu aburi de la Karcher si stofele cu multiple straturi se pot calca repede, iar hainele se vor revitaliza si uniformiza.


 
5. Aeriseste bine toate incaperile. Lasa aerul rece de iarna sa intre in casa. La fel de bine te poti bucura de aer curat dupa aspirarea cu sistemul de filtrare prin apa, cu filtru HEPA

Cu aspiratorul Karcher cu filtrare prin apa alergicii pot respira fara probleme.

Acest aspirator Karcher poseda un sistem ingenios de filtrare cu filtru cvadruplu si nu are nevoie de sac pentru praf. Praful este retinut in apa, iar aerul eliberat este mai curat decat aerul din incapere.




Toate aceste minunatii le gasiti pe

Acum ca am terminat curatenia si totul straluceste, putem sa ne delectam cu colinde, sa decoram bradul si ferestrele, sa pregatim bunatati pentru cei dragi si sa primim invitatii!

 




2 comentarii:

Noni spunea...

perioada curateniei e cea mai urata perioada din iarna

Beau Bazar spunea...

Asa e! Dar cu ustensilele si echipamentele potrivite poate fi chiar fun!