vineri, 23 decembrie 2011

Belle Noel by Charm de Paris



Ti-ai programat deja concediul pentru Craciun si Revelion? Eu una, de abia astept sa-mi reincarc bateriile alaturi de cei dragi la petrecerile de Craciun, cu bunatati, vin fiert, brazi impodobiti, prieteni vechi, colinde si multa voie buna. 

Apoi, de Revelion, fiind cea mai lunga si memorabila noapte din an, planificam si analizam fiecare detaliu. O sa fie cina selecta in restaurant? Petrecere in club sau la cabana alaturi de gasca de prieteni? Toate aceste detalii conteaza si sunt sigura ca fiecare dintre noi isi doreste sa faca o impresie buna. 
Fiecareia dintre noi ii place sa ofere cadouri si in egala masura sa primeasca! Atunci cand alegem un dar trebuie sa ne gandim daca este in acord cu stilul persoanei care le va primi, nu cu al nostru, pentru ca de cele mai multe ori gusturile nu se potrivesc.

Romantica, extravaganta, clasica - oricarei personalitati si tipologii i se potriveste un anumit tip de bijuterie, culoare, dimensiune. Ofera cu drag o bijuterie Charm de Paris realizata cu multa dragoste si cristale Swarovski!

         Mai multe bijuterii din colectia { colectia Swarovski Belle Noel }  gasiti aici:
 
belle_noel



Niciun comentariu: